Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η 82η ΙΠΠΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.






Προς αποφυγή παρεξηγήσεως και παρερμηνεύσεως, η αναβολή της  δραστηριότητας της Ιππικής Πορείας που είχε αναλάβει ο ένας εκ των δύο σχετικών με το άλογο Φορέων της Ανδραβίδας, δεν αποτελεί την ακύρωση της 82ης Ιππικής Έκθεσης. Κανένα φαρμακερό βέλος δεν έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει αυτήν την βαριά κληρονομιά.Καμιά προσωπική απαίτηση ή πικρία δεν πρέπει να εκδηλώνεται με σκοπό την λεηλασία της ιστορίας και της παράδοσής μας!!
Ανδραβίδα 2016. Σεπτεμβρίου 15.
Δελτίο Τύπου.
Με αφορμή ανυπόστατες φήμες τις οποίες διαδίδουν κάποιοι τις τελευταίες ώρες,κυρίως πρός ιπποεκτροφείς σε διάφορα μέρη της χώρας οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα δρώμενα της 82ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας, περί αναβολής των εκδηλώσεων της έκθεσης, γνωστοποιούμε σε όλους ότι η ΙππικήΈκθεση Ανδραβίδας ανοίγει αύριο 16 Σπτεμβρίου τις πύλες της για να υποδεχθεί τους απανταχού φίλους του αλόγου.
Η 82η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας ξεκινά αύριο Παρασκευή με τους οιωνούς να μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα συμμετάσχουμε στην επιτυχέστερη έκθεση των τελευταίων ετών.
Σας περιμένουμε όλους στη θρυλική πόλη των αλόγων στο τριήμερο 16,17 και 18 Σεπτεμβρίου...
Το Δ.Σ. Του Ομίλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θεσσαλονίκη,Μονή Βλατάδων.

Εικόνες από έναν πανέμορφο και πολύ αξιόλογο χώρο, έναν ακόμη πολιτισμικό και ιστορικό θησαυρό της χώρας μας.Τη Μονή Βλατάδων που πρόκειται ...