Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" - Ζootechnia 2019.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα όπως έχουν αναρτηθεί στη σελίδα του Γραμματέα του Ομίλου από την συμμετοχή μας στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία & Πτηνοτροφία, Zootechnia.



Οι ΣΠΑΡΤΑΚΙΣΤΕΣ είναι άξιοι συγχαρητηρίων καθόσον σε δύσκολους καιρούς τόλμησαν να ξεκινήσουν ομαδικά ένα μεγάλο ταξίδι..τόλμησαν να σηκώσουν το βάρος της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου τους.
 
 Ο στόχος τους αποτέλεσε μια δάδα που άναψε ...και το ταξίδι συνεχίζετε..
 Άξιοι συγχαρητηρίων γιατί χωρίς να πνέουν ούριοι άνεμοι στην πορεία τους ήδη έχουν καταφέρει πάρα πολλά!!
...αφήνουν το "εγώ" και προχωράνε ως "εμείς" με προσωπικές θυσίες στον βωμό της ομαδικότητας που ξεκίνησε  για την αγάπη τους προς το άλογο και την αγάπη -σεβασμό στους προγόνους,  που άφησαν παρακαταθήκη την ιππική ιστορία, την αρχοντιά τους, την αξιοπρέπεια.











Ως μέλος του Ομίλου εύχομαι να είστε -είμαστε πάντα καλά και όλοι μαζί ο καθένας από το δικό του μετερίζι να προσφέρει αυτά που μπορεί ώστε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της επιτυχίας!


 ΣΗΜ. Οι φωτογραφίες δεν έχουν αναρτηθεί με κάποια σειρά, είναι εντελώς τυχαία η τοποθέτησή τους.
Σκοπός μου είναι να υπάρχουν ομαδικά , όπως μου ζήτησαν φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παρακολουθούν τις δραστηριότητες του Ομίλου.

 
 





 

 
 
 
 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτάφιοι 2024.

Επιτάφιος, η κορύφωση του Θείου Δράματος, ο πόνος και το μοιρολόι, η αναμνήσεις που τρέχουν για τον καθένα μας.. Και φέτος με τη βοήθεια των...