Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Η 3η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ.

 Με φωτογραφικό υλικό μέσω των σελίδων του fb του Γραμματέα του Ομίλου κ. Χόνδρου καθώς και του οικονομικού οργάνου κ. Μπαλατλή, από την πρόσφατη συμμετοχή του Ομίλου Φιλίππων Ανδραβίδας "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" στην ιππική παρέλαση της Αμαλιάδας, σας ανακοινώνω την ημερομηνία πραγματοποίησης της 3ης ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑΣ. Το αφιέρωμα αποτελεί πρόσκληση προς όλους!!Ακολουθούν λίγα λόγια για τον Όμιλο, όπως επιθυμούν οι φίλοι μας ανά τον κόσμο φίλοι.
 Οι Σπαρτακιστές σε χαλεπούς καιρούς προσπαθούν με βήματα σταθερά και αξιοπρεπή , με προσωπικό αγώνα και θυσίες, να κάνουν τους στόχους τους πραγματικότητα. Από την αρχή της ίδρυσής του, ο Όμιλος απαριθμεί δεκάδες συμμετοχές σε δραστηριότητες εντός και εκτός περιοχής, σε διεθνή έκθεση στη Θεσσαλονίκη, σε  ιππική δραστηριότητα στην Ιταλία.
 Η ιστορία της Ανδραβίδας, της Ηλείας, της Ελλάδας ταξιδεύει με τις εξαιρετικές παρουσίες των Σπαρτακιστών, όπως λένε οι φίλοι απ' όλη την Ελλάδα που επικοινωνούν καθημερινά μαζί μας.

Ακολουθώντας τη γραμμή της συνεργασίας που δηλώνεται με το "εμείς", το έργο του Ομίλου εμφανίζει συνεχώς κάτι διαφορετικό και καλύτερο. 
Η αξία της σταθερής ανοδικής πορείας είναι  ανεκτίμητη και οδηγεί στην πρόοδο!



 Η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ είναι μια ιππική εκδήλωση που προέκυψε από την αγάπη για το άλογο και την επιθυμία για τη γνωριμία με άλλους φιλίππους. Επίσης είναι μια ευκαιρία που δίδεται σε πολίτες από άλλες περιοχές να επισκεφτούν και να γνωρίσουν την Ανδραβίδα, που αποτελεί μια κωμόπολη η οποία ανήκει στο άλογο και το αντίστροφο.

 
  Η ως άνω εκδήλωση ξεκίνησε από τον πρώτο καιρό ίδρυσης του Ομίλου και φέτος στις 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η 3η κατά σειρά. Το φετινό θέμα είναι η ιππική δεξιοτεχνία με την παρουσία ειδικών .
 Συνεχίζοντας με λίγα λόγια επί του έργου του Ομίλου.
Ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" ενημερώνει για όλα τα θέματα τους πολίτες, με επίσημα δελτία τύπου, που περιέχουν τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Η διαφάνεια και η εγκυρότητα του τρόπου με τον οποίο χειρίζονται όλα τα θέματα, είναι δυσεύρετες για την εποχή.
 
 Επίσης ο πρόεδρος καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ έχουν εκφράσει την διάθεση και δέχονται προτάσεις, παρατηρήσεις, ιδέες από όλους,  ως δείγμα της δημοκρατικής ύπαρξης του Ομίλου, ως δείγμα θέλησης προσπάθειας για το κοινό καλό. Η συζήτηση επί των θεμάτων ανήκει στις αρχές του.

 
 Οι ΣΠΑΡΤΑΚΙΣΤΕΣ έχουν διευκρινίσει πως σε καμιά περίπτωση, δεν συμμετέχουν σε προσκλήσεις φορέων, που εκφράζονται με υβριστικά σχόλια για την περιοχή.
Αυτή την άποψη τη χαρακτηρίζω, ως το μέγιστο της ηθικής συμπεριφοράς .
 










 Τα μέλη του Ομίλου στο χώρο του ιππικού του κέντρου, δέχονται ενήλικες και παιδιά που επιθυμούν να γνωρίσουν το άλογο και να βρεθούν στη φύση, χωρίς φυσικά κανενός είδους οικονομική απαίτηση.
Κοινωνούν το έργο των προγόνων μας (θυμάμαι τον πατέρα μου και τους φίλους του) που ακολουθούσαν τις αρχές της φιλοξενίας, αυτής που έκαναν την Ελλάδα ξεχωριστή.

















Παραβλέποντας επιθετικές διά ύβρεων συμπεριφορές, προχωράει θέτοντας συνεχώς νέους στόχους με επίκεντρο τη διατήρηση της ιστορίας και της ιππικής παράδοσης του τόπου. Παρακολουθώντας μέσω του διαδικτύου κάποια πρόσφατα γεγονότα, φίλιπποι από το εξωτερικό μου ανέθεσαν να διαβιβάσω τα συγχαρητήρια στο Δ.Σ για τα ουσιώδη και σοβαρά δελτία τύπου.
Ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ", αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση τόσο για τον διαφανή τρόπο λειτουργίας του, όσο και για την ανιδιοτελή καθημερινή θυσία όλων των μελών του.











Σας περιμένουμε όλους στην πανέμορφη κωμόπολη της Πεδινής Ηλείας την Ανδραβίδα, για μια μέρα αφιερωμένη στην ιππική δεξιοτενία.
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε γνώμες και απόψεις επί της ιππικής πορείας στην Ελλάδα.

Σας προσκαλούμε με αγάπη, να γνωρίσετε τον ΌΜΙΛΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" που ξεχωρίζει για όλα όσα ανέφερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

25η Μαρτίου 2024.Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας "Ο Σπάρτακος".

  Όπως γνωρίζουν οι φίλοι μου, αυτός εδώ ο ιστότοπος αποτελεί για πολλά θέματα, αρχείο. Έτσι συμβαίνει και με τις δραστηριότητες του Ομίλου ...