Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

O OMIΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" στη σημερινή παρέλαση της Ανδραβίδας.



Σήμερα στην Ανδραβίδα ένας ουλαμός από Σπαρτακιστές με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Κοτσαύτη, συμμετείχε στην παρέλαση, τιμώντας τους ηρωϊκά μαχόμενους προγόνους μας.
 Με σεβασμό και λεβεντιά παρέλασαν έφιπποι, εφαρμόζοντας την υπόσχεση που έχουν δώσει από τη στιγμή της ίδρυσής τους, σχετικά με την προστασία της  ιστορίας και της  παράδοσης του τόπου. Το σημερινό αφιέρωμα ανήκει σ' ένα εορταστικό ταξίδι μέσω των φωτογραφιών.




Η σοβαρότητα και ο σεβασμός προς την πολιτιστική μας κληρονομιά, που χαρακτηρίζουν το Δ.Σ  καθώς και τα μέλη του εν  λόγω ΟΜΙΛΟΥ, είναι εμφανή σε όλες τις εκδηλώσεις τους.









Καθόσον τα αυτονόητα είναι δυσεύρετα στην εποχή μας, οφείλω να εκφράσω το θαυμασμό μου, σε όλους τους Σπαρτακιστές που με αγώνα και θυσίες, καταφέρνουν να οργανώνουν τόσο αξιόλογες εμφανίσεις. Συνήθως τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι αρέσκονται σε εκδηλώσεις και εμφανίσεις τύπου κακής ποιότητας τηλεοπτικών εκπομπών, νομίζοντας πως έτσι αποκτούν δημοσιότητα.







 Τα συγχαρητήρια είναι κοινότυπη λέξη, πλην όμως κρύβει το μεγαλείο που σας αξίζει.Αυτό που εισέπραξα για όλους σας, από πολλούς γνωστούς, φίλους καθώς και άγνωστους μέχρι πρόσφατα ανθρώπους, για την παρουσία σας στη Θεσσαλονίκη.






Η παρουσία σας αποτελεί τιμή για την Ανδραβίδα και την ευρύτερη περιοχή. Εύχομαι για πάντα να συνεχίζετε με στόχους που αποσκοπούν στην ανάξειξη του τόπου μας, στην προστασία της ιστορίας του, στην πολιτιστική κληρονομιά όπως αναφέρω συνεχώς.
 






Για να πετύχουν οι στόχοι, απαιτείται η ομαδικότητα, απαιτείται πάντα να ενστερνιστούμε το "εμείς" του μεγάλου Στρατηγού του Μακρυγιάννη και όχι το "εγώ" που κατέλυσε ήθη και πατρίδες..

  
Τα νέα παιδιά με το χαμόγελό τους διαγράφουν την ελπιδοφόρα γραμμή του μέλλοντος. Εμείς έχουμε την ευθύνη να τους μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη για την πατρίδα, την ιστορία, την παράδοση.Να μην ξεχνάμε ότι "λαός χωρίς παρελθόν είναι λαός χωρίς  μέλλον".






Η κοινή προσπάθεια και η επιτυχία κάθε ομάδος οφείλεται στις θυσίες των μελών της.. κάποιος αφήνει τις δουλειές του, κάποιος μετακινείται , κάποιος απουσιάζει από την οικογένειά του, ώστε όλοι μαζί να φέρνουν θερμά αποτελέσματα.
 






 Χρόνια πολλά στους Σπαρτακιστές!
Και του χρόνου να σας ξανακαμαρώσουμε!



 Ευχαριστούμε τους φίλους απ' όλο τον κόσμο που εκδηλώνουν μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων τον ενδιαφέρον τους για τη γνωριμία με τον ΌΜΙΛΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ". Το παρόν αφιέρωμα σας ανήκει!
Χρόνια πολλά, με πνευματική καλλιέργεια, με δράσεις πολιτισμού!!Χρόνια πολλά κι ελεύθερα στην πανέμορφη Ελλάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θεσσαλονίκη,Μονή Βλατάδων.

Εικόνες από έναν πανέμορφο και πολύ αξιόλογο χώρο, έναν ακόμη πολιτισμικό και ιστορικό θησαυρό της χώρας μας.Τη Μονή Βλατάδων που πρόκειται ...