Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΔΑΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ.

 Ανακοινώνω επ' ακριβώς το κείμενο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΔΑΡΑΤΗΣ, σχετικά με την ακύρωση των προγραμματισμένων αποκριάτικων εκδηλώσεων στην Ανδραβίδα.
"Η Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας περιμένοντας με σεβασμό την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταφής δύο πολύ αγαπημένων της παιδιών,ανακοινώνει την ΑΚΥΡΩΣΗ όλων των προγραμματισμένων αποκριάτικων εκδηλώσεων της Νυχτερινής Ποδαράτης.
Ζητάμε την κατανόηση όλων όσων θα συμμετείχαν με τα πληρώματά τους, τόσο από το Δήμο μας όσο και από τους όμορους Δήμους.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους τους για τον απροσδόκητο χαμό του Νίκου και της Δήμητρας που βύθισε την κοινωνία της Ανδραβίδας σε βαρύ πένθος".

Προσωπικά και εκ μέρους της παραπάνω ΟΜΑΔΑΣ, ευχαριστώ τους φίλους που είχαν προετοιμαστεί για την κατάβασή τους, στη γενέτειρά μου.  Η αποδοχή της πρόσκλησης αποτελεί μεγάλη τιμή.Σεβόμενη την άποψή τους, δεν ανακοινώνω πόσοι και ποιοι ήταν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θεσσαλονίκη,Μονή Βλατάδων.

Εικόνες από έναν πανέμορφο και πολύ αξιόλογο χώρο, έναν ακόμη πολιτισμικό και ιστορικό θησαυρό της χώρας μας.Τη Μονή Βλατάδων που πρόκειται ...