Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Στον απόηχο της 3ης ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑΣ.


 
 Η 3Η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ πραγματοποιήθηκε με σπουδαία επιτυχία!
Το σημερινό αφιέρωμα αποτελεί μια φωτογραφική συλλογή της εκδήλωσης, όπως αποτυπώθηκε από εμένα, καθώς επίσης μέσω της φωτογραφικής κάλυψης του Αντιδημάρχου κ. Μίγκου και του συμμετέχοντος εκτροφέα κ. Πετρόπουλου (οι φωτογραφίες των οποίων κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο).Προς αποφυγή κάθε είδους παρεξήγησης η σελίδα όπως έχω ξαναγράψει δεν  λειτουργεί ως επιχείρηση.
Η επιτυχία της 3ΗΣ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑΣ οφείλεται στην ομαδικότητα του Ομίλου, στη συνεργασία του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών του Ομίλου. Οφείλεται στις παρουσίες των Il Massimo Barbe - παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτή αλόγων που ήρθε από την Ιταλία καθώς και του κ. Αθανασίου Βήτου που ήρθε από το μαγευτικό Πήλιο, και ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα. Για τον κ. Βήτο η σχέση του και οι γνώσεις του με το άλογο, τη φύση, τη Διεθνή Έκθεση Zootechnia και πολλούς άλλους σημαντικούς τομείς, για να περιγραφούν απαιτούν πολλές σελίδες!Προσωπικά μαζί με το σύζυγό μου τον ευχαριστούμε θερμά για την άριστη συνεργασία και τις καινοτομίες που μας εισήγαγε.Ευχόμαστε και σε επόμενες συνεργασίες με υγεία και πάντα καλή διάθεση!


  Συνεχίζοντας..η επιτυχία οφείλεται στους νεαρούς ηλικιακά εκπαιδευτές που μας μάγεψαν!Αφήνω τις εικόνες να μιλήσουν...καθόσον μπορεί εκ παραδρομής να παραληφθεί κάποιο πρόσωπο ή να μην διαθτυπώσω σωστά τα ονόματα και δεν θα ήθελα να δημιουργήσω προβλήματα. Σ' αυτούς τους νεαρούς, τους "γητευτές των αλόγων", εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους, εύχομαι πάντα να τους διακρίνει το πάθος τους για το άλογο, το πάθος τους για τη ζωή. Εύχομαι να είναι πάντα καλά και για μια ζωή να τους θαυμάζουμε.

 








 Στις δύσκολες εποχές μας, δεν υπάρχει πιο αισιόδοξο μήνυμα απ' αυτό που λαμβάνουμε μέσω των δραστηριοτήτων των νέων παιδιών!


 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!













 Ο "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" παρουσίασε ένα πρόγραμμα υψηλού επιπέδου σε ποιότητα γενικά. Έκανε μια λαμπρή παρουσίαση του παρελθόντος και προχώρησε σε στοιχεία της εποχής. Έτσι έδειξε πως μπορούμε διατηρώντας την παράδοση να προχωρήσουμε στο μέλλον. Πως χωρίς να σβήσουμε την ιστορία, μπορούμε να ακολουθήσουμε την εποχή.


Θα ήταν ανέντιμο εκ μέρους μου να μην συμπεριλάβω στους συντελεστές της επιτυχίας!! τους υψηλού επιπέδου αναβάτες γενικά! Οι φωτογραφίες λόγω έλλειψης χρόνου δεν είναι δυνατόν να έχουν κάποια καλύτερη σειρά!Δεν υπάρχουν πρώτοι και τελευταίοι σ' αυτή τη σελίδα.Είστε όλοι πρώτοι στην καρδιά όλων των ΣΠΑΡΤΑΚΙΣΤΩΝ, όλων όσων παρευρέθηκαν το Σάββατο στην Ανδραβίδα!



 Τα μηνύματα που λαμβάνουμε απ' όλη την Ελλάδα είναι πως σας αξίζουν συγχαρητήρια, που ήρθατε και δώσατε αυτή τη διαφορετική νότα..τη νότα του πολιτισμού του ιππικού τομέα.


 Για τους ΣΠΑΡΤΑΚΙΣΤΕΣ δεν αναφέρω κάτι ιδιαίτερο αφού εννοείται ότι τους αγαπώ, τους θαυμάζω και όσο συνεχίζουν με άξονα τις αξίες και τις αρχές, τόσο πιο δίπλα τους θα είμαι!

 Massimo Barbe!!ως τώρα τον παρακολουθούσα μόνο μέσω των διαδικτυακών σελίδων!Αυτό που παρατήρησα και έμεινε στη μνήμη μου είναι ..η άμεση συνεργασία και επικοινωνία του με το άλογο.Σαν να ήταν κυριολεκτικά ένα σώμα...

 Το αφιέρωμα δεν αποτελεί μόνο προσωπική μου επιθυμία αλλά και επιθυμία των φίλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό ..έτσι ώστε να έχουν μια συνολική εικόνα...για να γνωρίζουν για το μέλλον!!

 Απολαύστε φωτογραφικά !!!!τι χάσατε!!
 



Στην επιτυχία μεγάλο ρόλο έδωσαν όλοι οι εκτροφείς που ήρθαν από διάφορα μέρη του τόπου!!Η τιμή είναι μεγάλη και συγκινητική. Από την Αιτωλοακαρνανία, τη Ζάκυνθο μέχρι το Σκιαδά Αχαϊας, από όλον τον Ν. Ηλείας...φυσικά ζητώ συγνώμη για ότι παρέλειψα!!


















 Η επίδοση των αναμνηστικών πραγματοποιήθηκε από τον κ. Δήμαρχο καθώς και τα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η παρουσία των οποίων αποτελεί τιμή για την εκδήλωση.





Επίσης τιμή αποτελεί η παρουσία του κ. Ηλία Ψυχογιού και της συζύγου του, καταξιωμένης λογοτέχνιδας -ποιήτριας κ. Φωτεινής Γεωργαντάκη -Ψυχογιού.

 














 Επιτυχία γλυκιά!!!μέσω όλων των κυριών που δημιούργησαν τα γλυκά τα οποία είχαν την τύχη να γευτούν όλοι οι παρευρισκόμενοι!!







Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!!!Και του χρόνου με υγεία και ποιότητα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θεσσαλονίκη,Μονή Βλατάδων.

Εικόνες από έναν πανέμορφο και πολύ αξιόλογο χώρο, έναν ακόμη πολιτισμικό και ιστορικό θησαυρό της χώρας μας.Τη Μονή Βλατάδων που πρόκειται ...