Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η 4η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!

Η μέρα που θα απολαύσουμε την 4η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ η οποία θα διεξαχθεί με συνδιοργανωτές τους Φορείς που αναγράφονται στην αφίσα είναι πολύ κοντά μας.Η Ανδραβίδα και οι Σπαρτακιστές σας περιμένουμε!
Γραφόμενα που αποτελούν πρόσκληση - πρόκληση από την επίσημη σελίδα του Ομίλου
"πάρτε μαζί τη φαντασία σας και ελάτε να παρακολουθήσετε μια παράσταση μοναδική...Με πρωταγωνιστές άλογα και ιππείς, τους κορυφαίους της ιππικής τέχνης !
Φέρτε τη φαντασία σας και δώστε τη στους πρωταγωνιστές..σε αυτούς που μπορούν να την ταξιδέψουν στους δρόμους του απίστευτου..."




Στην Ανδραβίδα την κωμόπολη του Νομού Ηλείας οι άνθρωποι και τα άλογα αιώνες ...συμπορεύονταιμε την ιστορία να τους έχει αφιερώσει σημαντικές σελίδες της.
Ο ΌΜΙΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" γεννήθηκε σε δύσκολες εποχές αλλά με την ομαδικότητα και την συνεχή προσπάθεια διατηρεί ζωντανή την ιστορία της περιοχής και την ταξιδεύει σε σοβαρές εκδηλώσεις και δρώμενα εντός και εκτός της πόλης.
Οι ΣΠΑΡΤΑΚΙΣΤΕΣ, πραγματικά φροντίζουν και μεταλαμπαδεύουν το μεγαλείο της ιππικής παράδοσης...της περιοχής με την δόξα και τους θρύλους σε όλη την Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής.
Δημιούργημά τους η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ ένα δρώμενο που δίνει βαρύτητα στην ιππική δεξιοτεχνία, αξία στο ευγενές τετράποδο και φυσικά στους ιππείς και εκπαιδευτές!
Υ.Σ Οι φωτογραφίες ανήκουν στην σελίδα του Ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θεσσαλονίκη,Μονή Βλατάδων.

Εικόνες από έναν πανέμορφο και πολύ αξιόλογο χώρο, έναν ακόμη πολιτισμικό και ιστορικό θησαυρό της χώρας μας.Τη Μονή Βλατάδων που πρόκειται ...