Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Πρόσκληση στη χορωδία "Μελίσματα" της Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού "Διονύσιος Ρώμας".

 

ΠΕΡΙ ΧΟΡΩΔΙΑΣ!!

Χορωδία  (κατά την άποψή μου..) είναι το σύνολο των ανθρώπων (των τραγουδιστών που αναφέρει το λεξικό) που αγαπούν το τραγούδι καθόσον μέσα από αυτό εκφράζουν τα συναισθήματά τους, ψυχαγωγούνται, συμπορεύονται με τη χορωδιακή παρέα και βοηθούν αρκετούς από το κοινωνικό σύνολο να βρουν έναν από τους ωραιότερους τρόπους διαλείμματος από την καθημερινότητα. 

Προσωπικά αγαπώ πολύ το τραγούδι και τον χορό (ο πατέρας μου ήταν γνωστός στην εποχή του για τις επιδόσεις του στο δημοτικό τραγούδι, με προτάσεις τότε, από γνωστά ονόματα καλλιτεχνών..για την Αθήνα). Δεν έχω σπουδαία φωνή αλλά τα καταφέρνω!


Έτσι έχω για όλους τους φίλους , γνωστούς και όποιον επιθυμεί γενικότερα μια όμορφη πρόταση ..


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΟΡΩΔΙΑ


Η χορωδία της " Ζακυνθινής Εστίας Πολιτισμού "Διονύσιος Ρώμας" , τα " ΜΕΛΙΣΜΑΤΑ" σας περιμένει με χαρά ώστε από το νέο εκπαιδευτικό έτος (από τον Οκτ) να  ταξιδέψουμε σε μουσικές θάλασσες , μακριά απ' όσα φορτώνουν την καθημερινότητά μας!

Υπό τη διεύθυνση της σπουδαίας (κυριολεκτικά) μουσικού της κ. Σταματίας Χωρεψιμά, το μόνο βέβαιο είναι η θαλπωρή της ομάδας, η ποιότητα της δουλειάς, τα σωστά μουσικά βήματα και όλα με αγάπη για δημιουργικό, χαρούμενο χρόνο.

Με χαρά και τιμή ορίστηκα υπεύθυνη της Χορωδίας της εν λόγω χορωδίας, κατόπιν συμφωνίας του άοκνου προέδρου της Εστίας κ. Γιάννη Καρακασίδη και της εκλεκτής κ. Χωρεψιμά.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν από τις 22 Μαΐου 2023. 


Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο με το νέο εκπαιδευτικό έτος.


Για διάφορες λεπτομέρειες μπορώ να σας ενημερώσω μέσω μηνύματος ή τηλ. επικοινωνίας.
Εκτός από το μέσεντζερ , είναι διαθέσιμη η  ηλεκτρονική μου διεύθυνση cathersa@yahoo.gr 





 Υ.Σ Φωτογραφίες με μουσικό θέμα από διαδικτυακή πηγή δίχως δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επίσκεψη στο Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού.

Ένας νέος χώρος πολιτισμού στην Αθήνα, είναι διαθέσιμος πλέον για το κοινό.  Πρόκειται για το  Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού που βρί...